معماری
خانه / ویزای سوئد

ویزای سوئد

کشور سوئد عضو اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است. کشور سوئد یکی از کشورهای اسکاندیناوی واقع در شمال اروپاست که متقاضیان برای ورود به خاک این کشور مستلزم دریافت ویزای شینگن سوئد میباشند. سوئد کشوری زیبا و آرام با طبیعتی بکر است که میزبان گردشگران و مسافران ایرانی بسیاری در ایام مختلف سال به ویژه تعطیلات نوروز است.

کشور سوئد در ایران دارای دفتر سفارت است. بنابراین متقاضیان میتوانند مراحل دریافت ویزای خود را براحتی انجام دهند.

انواع ویزای سوئد

همانند سایر کشورها، کشور سوئد نیز دارای انواع مختلف ویزاست. ویزاهای کوتاه مدت این کشور عبارتند از ویزای توریستی، ویزای پزشکی، ویزای تجاری، ویزای رویدادهای فرهنگی-ورزشی، ویزای مقام‌های رسمی، ویزای تحصیلی، ویزای ازدواج با شهروندان سوئد، ویزای ترانزیت و ویزای کودکان زیر سن قانونی

پروسه دریافت ویزای شینگن سوئد بدین صورت است که متقاضی باید در ابتدا باید به صورت آنلاین برای ثبت‌نام و تعیین وقت سفارت سوئد اقدام کند. در صورت تکمیل فرم به صورت کامل و صحیح، ایمیلی به نشانه تائید از جانب سفارت برای متقاضی ارسال میگردد. پس از ثبت مشخصات و تعیین وقت بصورت آنلاین متقاضی باید در تاریخ تعیین شده با در دست داشتن مدارک خواسته شده برای انجام مصاحبه و سایر مراحل دریافت ویزا شامل ثبت اطلاعات بیومتریک (انگشت‌نگاری) به سفارت مراجعه کند.

پس از انجام این مراحل نتیجه نهایی و تصمیم سفارت سوئد به متقاضی اعلام میگردد. مدت زمان لازم برای بررسی مدارک و اعلام نتیجه به طور معمول ۱۵ روز کاری است. قابل ذکر است در صورت رد درخواست امکان درخواست تجدیدنظر برای متقاضی وجود دارد.

مدارک ویزای سوئد
۱- فرم آنلاین درخواست ویزا که چاپ و امضا شده باشد. چنانچه متقاضی کمتر از ۱۸ سال سن داشته باشد، فرم او باید توسط قیم قانونی او امضا شود.
۲- پاسپورت یا مدرک مسافرتی معتبر:
۳- پاسپورت باید حداقل ۳ ماه پس از خروج شده شما از حوزه شنگن اعتبار داشته باشد و دارای دو برگ سفید باشد.
۴- یک قطعه عکس تمام رخ و در‌اندازه عکس گذرنامه که در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد.
۵- اطلاعات بیومتریک افراد شامل اثر انگشت و عکس که توسط سفارت گرفته می‌شود.
۶- ارائه مدارک اثبات کننده ی هدف از سفر برنامه ریزی شده
– دیدار از اقوام و دوستان (Visiting relatives and friends)
– سفر تجاری (Business visit)
– ماموریت رسمی Official mission) )
– برنامه‌های ورزشی یا فرهنگی (Cultural and sporting events)
– سفر تفریحی (Tourist visit)
۷- اثبات داشتن محل اقامت و توان مالی برای تامین هزینه‌های اقامت در سوئد و برای بازگشت به کشور محل زندگی خود
۸- بیمه نامه مسافرتی: بیمه نامه مسافرتی باید تمامی هزینه‌های وضعیت‌های اورژانسی پزشکی، درمان‌های پزشکی در بیمارستان و یا انتقال بیمار به کشور مبدا برای اقدامات پزشکی یا موارد فوتی را شامل شود.
۹- گواهی تمکن مالی شامل گردش حساب بانکی در ایران در ۳ ماه گذشته
۱۰- حکم کارگزینی رسمی و آخرین فیش حقوقی
– کارمندان: مدارک کارمندان شامل حکم کارگزینی یا قرارداد کار، فیش‌های حقوقی ۳ ماه آخر،دفترچه بیمه تامین اجتماعی، دفترچه خدمات درمانی و دفترچه ای معادل آن‌ها و یا نامه ای از کارفرما که در آن دلایل عدم وجود این دفترچه توضیح داده شده میباشد.
– بازرگانان: شامل پروانه کسب یا معرفی نامه از صنف تجاری، سوابق تامین اجتماعی ،خدمات درمانی یا مدارکی معادل آنها
– مدیران یا سهام داران شرکت‌ها: معرفی نامه رسمی از شرکت که به امضای نماینده قانونی شرکت رسیده باشد و در آن سمت رسمی و نام متقاضی ذکر شده باشد. این معرفی نامه به همراه مدارکی دال بر وجود شرکت در ایران (آگهی ثبت و تغییرات در جراید) باید ارئه میگردد.
– هنرمندان: مدرک عضویت در یکی از صنوف یا انجمن‌های رسمی
– مستمری بگیران: فیش حقوقی، احکام افزایش مستمری یا مدارک مرتبط
– دانش آموزان و افراد زیر سن قانونی: مدارک نشان دهنده وضعیت اجتماعی و کاری والدین، گواهی اشتغال به تحصیل
– افراد بیکار: مدارک نشان دهنده وضعیت مناسب اجتماعی و اقتصادی شامل شناسنامه، سند ازدواج، اسناد ملکی
۱۱- رزو هتل و یا مدارک تایید اسکان و یا تامین هزینه‌های سفر متقاضی توسط فرد یا ارگان میزبان یا اعزام کننده
۱۲- بلیط هواپیما یا رزرو بلیط هواپیما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!