جمعه , ۱ شهریور ۱۳۹۸
معماری
خانه / ویزای هلند

ویزای هلند

برای سفر به هر کشوری نیازمند دریافت ویزای آن هستید. برای سفر به کشور هلند نیز در اولین مرحله نیازمند دریافت وقت سفارت و سپس ویزای هلند هستید. قبل از هر گونه اقدامی برای سفر به هلند پس از تعیین زمان سفر به این کشور، ملزم به گرفتن وقت هلند از سفارت مربوطه میباشید.
انجام پروسه ی دریافت ویزای کشور هلند هم از طریق سفارت هلند و همچنین از طریق کارگزاری سفارت هلند ممکن است. دفتر کارگزاری سفارت هلند در تهران، میدان هروی، خیابان هروی، گلستان پنجم، نبش خیابان نازک، مجتمع تجاری هروی سنتر، طبقه چهارم قرار دارد.

هزینه دریافت ویزای هلند:
– برای کودکان زیر ۶ سال: رایگان
– برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال: ۳۵ یورو
– برای بزرگسالان: ۶۰ یورو

ویزای توریستی هلند | مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هلند
جهت دریافت ویزای شینگن هلند یا ویزای توریستی هلند لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت هلند ارائه دهید. مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.
۱٫ اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ خالی) ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
۲٫ اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن
۳٫ عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید
۴٫ کپی ویزاهای دریافت شده ی قبلی
۵٫ رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند.
۶٫ اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر شما را ثابت میکنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند.
۷٫ مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل
۸٫ اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک
– حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر. در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.
– سپرده‌­های بانکی. ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.
۹٫ اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری
۱۰٫ اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:
– پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
– وکلا: پروانه وکالت
– مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه
– بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی
– مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت
– در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس
– دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار. برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.
۱۱٫ گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی
۱۲٫ پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا
۱۳٫ تکمیل فرم‌های درخواست ویزا

نکات مهمی که در هنگام ورود به سفارت هلند باید بدانید:
– نزدیکترین زمان برای درخواست ویزا ۳ ماه پیش از سفر است.
– حضور مسافر در سفارت الزامی است.
– برای هرگونه کسری در مدارک، مجددا می‌بایست درخواست ویزا شود.
– تمامی مدارک مذکور نزد سفارت هلند باقی می‌ماند.
– کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.
– از همراه داشتن وسایل اضافی خودداری شود.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!