جمعه , ۱ شهریور ۱۳۹۸
معماری
خانه / ویزای اتریش

ویزای اتریش

صربستان یکی از کشورهای کمتر شناخته‌شده و در عین حال زیبای اروپا است. صربستان یکی از گذرگاههای رود دانوب، دومین رود پهناور اروپاست که یک سوم از این رود را در بر دارد.این کشور یکی از مقاصد زیبا و جالب توجه در جنوب شرقی اروپا با پایین ترین هزینه ها و جاذبه های هیجان انگیز نسبت به بسیاری از کشورهای آسیایی است. صربستان علاوه بر جاذبه های طبیعی و مناطق مرتفع سرسبز و چشم نواز در شهر بلگراد، موزه ها و گالری های منحصر بفرد و طیف بسیاری از رستورانها و کافه ها، همچنین خیابانهای پرحرارت و دلپذیرترین زندگی های شبانه را در خود جای داده است. کشور صربستان به دلیل آب و هوای بی نظیرش و به لحاظ چهار فصل بودن مقصد مناسبی برای سفر محسوب می گردد.

 

ویزای توریستی صربستان

کشور صربستان عضو اتحادیه اروپا و یکی از اعضای پیمان شینگن است. بنابراین برای سفر به این کشور متقاضیان نیازمند دریافت ویزای شینگن صربستان هستند. برای دریافت ویزای صربستان متقاضیان باید ویزای خود را در بخش کنسولی سفارت صربستان در ایران درخواست کنند. چنانچه قصد سفر تفریحی به این کشور را دارید بایستی برای دریافت ویزای توریستی صربستان اقدام نمایید. . اعتبار ویزای توریستی صربستان بستگی به تصمیم سفارت این کشور و نوع درخواست متقاضی دارد. پس از صدور ویزا سفارت این کشور برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت صربستان دریافت کنید. فرم تکمیل شده را همراه با سایر مدارک لازم به صورت حضوری به سفارت ببرید و وقت را نیز به صورت حضوری بگیرید. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر باشید.

تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای صربستان

مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم تکمیل شده همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه

توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.

از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.

  • دو قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی

– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم کارگزینی

– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا اسپانیایی

– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.

– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت اسپانیا ارائه شود.
  • ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا
  • رزرو هتل در یک یا چند شهر اسپانیا برای کل مدت اقامت
  • بیمه مسافرتی

متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در اسپانیا نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در اسپانیا انجام دهد.

نکات ضروری

  • اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود.
  • تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
  • از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت اسپانیا می‌ماند.

زمان و هزینه صدور ویزای صربستان

بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید.

هزینه ویزای صربستان

هزینه بررسی پرونده و صدور ویزا صربستان، برای ویزای نوع C (کوتاه مدت) ۹۵ دلار و ویزای نوع D (بلند مدت)، ۴۹ دلار آمریکا است. برای اطلاع از هزینه سایر خدمات کنسولی سفارت صربستان به صفحه هزینه‌های خدمات کنسولی این سفارت مراجعه کنید.

 

آدرس سفارت صربستان در تهران: شهرک غرب، خ فلامک شمالی، کوچه چهارم، ساختمان شماره ۳

شماره تلفن سفارت صربستان: ۹۸۲۱۸۸۰۹۱۵۲۹+

سایت سفارت صربستان در تهران: tehran.mfa.gov.rs

ساعت کاری سفارت صربستان در تهران: یکشنبه تا پنجشنبه ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!