سه شنبه , ۳۰ مهر ۱۳۹۸
معماری
خانه / ترجمه جواز کسب برای سفارت هلند

ترجمه جواز کسب برای سفارت هلند

ترجمه جواز کسب برای سفارت هلند

ترجمه رسمی جواز کسب:

ترجمه رسمی جواز کسب جزو مدارک شغلی جهت ارائه به سفارت می باشد.

طبق طبقه بندی مدارک موردنیاز جهت ارائه به سفارت کشور مربوطه برای اخذ ویزا، مدارک شغلی جزو مهمترین مدارک جهت ارائه به سفارت می باشد. طبقه بندی مدارک به شرح ذیل می باشد:

۱-مدارک شناسایی

۲-مدارک شغلی

۳-مدارک تمکن مالی

۴-مدارک تحصیلی

که ترجمه رسمی جواز کسب جزو مدارک شغلی است و حال این سوال پیش می آید که سفارت کشور مقصد چرا مدارک شغلی دریافت می کند؟

افسر بررسی کننده مدارک باید مطمئن شود که شخصی  که برایش ویزا صادر میشود، قبل از پایان مدت ویزا به کشور خود برمیگردد. از این رو میزان انگیزه های برگشت به وطن متقاضی را بررسی می کند.

ناگفته مشخص است که شخصی که در کشور خود دارای کسب و کار است و ترجمه رسمی جواز کسب و سایر مدارک شغل خود را ارائه کرده است برای برگشت به کشور خود و ادامه ی کسب و کار خود انگیزه لازم را دارد.

جواز کسب در نسخه های قدیمی دارای شناسه صنفی نمی باشد و در نسخه های جدید دارای کد شناسه صنفی است.

در خصوص جواز کسب ها ی جدید که دارای کد شناسه صنفی هستند

و برای جواز کسب های نسخه ی قدیمی که دارای کد شناسه صنفی نیستند باید از اتحادیه مربوط نامه ای خطاب به دارالترجمه رسمی ۹۷۸ تهران مبنی بر اصالت جواز کسب صادر گردد.

نکات مهم درباره ویزای شینگن هلند

نکته ۱: همه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. برای سفارت هلند، مدارک نیازی به مهر دادگستری و تایید وزرارت خارجه ندارد. ترجمه مدارک توسط دارالترجمه رسمی کافی است.

نکته ۲: از همه مدارک یک کپی همراه خود داشته باشید.

نکته ۳: توجه داشته باشید که مدت اعتبار کوتاه مدت شینگنی که توسط هلند صادر می‌شود، ۴۵ روزه است که شما تنها اجازه دارید ۳۰ روز از آن را در محدوده شینگن اقامت داشته باشید.

 

ترجمه فوری مدارک با نرخ عادی
تحویل ۳ روزه. ترجمه مدارک به زبان انگلیسی و اخذ تاییدیه های دادگستری و وزارت امور خارجه در صورت نیاز.
۶۶۵۷۰۴۵۵_۰۲۱
بخش ترجمه مدارک ویزاسازان

error: Content is protected !!