جمعه , ۱ شهریور ۱۳۹۸
معماری
خانه / ترجمه جواز کسب برای سفارت اتریش

ترجمه جواز کسب برای سفارت اتریش

ترجمه جواز کسب برای سفارت اتریش

 مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزا به ۴ قسمت تقسیم می شود.

۱-مدارک شناسایی: ترجمه رسمی شناسنامه، ترجمه رسمی کارت ملی و …

۲-مدارک شغلی: ترجمه رسمی پروانه کسب، ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار، ترجمه رسمی فیش حقوقی و…

۳-مدارک تمکن مالی: ترجمه رسمی سند تک برگی، ترجمه رسمی مبایعه نامه، ترجمه رسمی حساب بانکی و …

۴- مدارک تحصیلی: ترجمه رسمی مدرک تحصیلی، ترجمه رسمی ریزنمرات دانشگاهی و…

البته که ترجمه رسمی مدارک تحصیلی فقط در ویزای تحصیلی موردنیاز است.

که ترجمه رسمی جواز کسب جزو مدارک شغلی است و حال این سوال پیش می آید که سفارت کشور مقصد چرا مدارک شغلی دریافت می کند؟

افسر بررسی کننده مدارک باید مطمئن شود که شخصی  که برایش ویزا صادر میشود، قبل از پایان مدت ویزا به کشور خود برمیگردد. از این رو میزان انگیزه های برگشت به وطن متقاضی را بررسی می کند.

ناگفته مشخص است که شخصی که در کشور خود دارای کسب و کار است و ترجمه رسمی جواز کسب و سایر مدارک شغل خود را ارائه کرده است برای برگشت به کشور خود و ادامه ی کسب و کار خود انگیزه لازم را دارد.

جواز کسب در نسخه های قدیمی دارای شناسه صنفی نمی باشد و در نسخه های جدید دارای کد شناسه صنفی است.

پروانه های کسبی که دارای کد شناسه صنفی هستند قابل ترجمه و تایید دادگستری و امورخارجه اند. در صورتیکه پروانه کسب شما دارای کد شناسه صنفی نیست به اصناف مراجعه نموده و درخواست شناسه نموده و کد مربوطه را به دفتر ترجمه اعلام نمایید

کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند.

error: Content is protected !!